Nu de putine ori avem probleme cu daunatorii, fie sunt insecte taratoare sau zburatoare, fie rozatoare, soareci sau sobolani. Deasemenea cartitele, serpii ,pasari, viespii sau capuse, pentru toate exista acum remediu.

Avizati de catre Directia de sanatate publica, Inspectoratul teritorial de munca, Inspectoratul Judetean de Politie, Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentului, Directia Fitosanitara din cadrul Ministerului Agriculturii., suntem aici sa prestam servicii D.D.D. cu agenti specializati.

Avem soluții care să ne dea siguranța că trăim și lucrăm într-un mediu curat și sănătos.

DEZINSECTIE

Dezinsecția este procedeul de combatere prin pulverizare de insecticide specifice și cu ajutorul capcanelor mecanice a insectelor care constituie un pericol pentru sănătatea oamenilor, în condițiile în care acestea sunt purtătoare de vectori transmițători de boli.

DERATIZARE

Deratizarea reprezintă un complex de măsuri aplicate de toți factorii interesați pentru reducerea substanțială a populației de rozătoare : șoareci, șobolani etc – și eliminarea acestora. Aceștia sunt dăunători periculoși, deoarece transmit boli atât oamenilor cât și animalelor și pot provoca pierderi semnificative.

DEZINFECŢIE

Dezinfecția este metoda de combatere parțiala sau totala a microbilor și microorganismelor în scopul prevenirii și combaterii infecțiilor și a bolilor transmisibile. Dezinfecția nu înlocuiește, ci completează curățenia riguroasă și periodică a unui spațiu.