Terra clean service este o firmă ce operează pe întreg teritoriul țării, specializată în activități de curățenie de întreținere sau generală, zilnică sau periodică, civilă și industrială cu o vastă experientă în domeniu. Având implementate sistemele de certificare I.S.O. al calității – mediu – sănătate , unitatea noastră deține tehnologia și personal pregătit pentru a satisface cele mai exigente pretenții. Pentru că am evoluat și ne-am perfecționat acum clienții pot avea încredere că vor beneficia de servicii impecabile.

Avem un portofoliu de clienți extrem de variat de la unități private la instituții publice, de la persoane fizice la asociații de locatari, iar cu o parte din ei colaborăm încă de la început. Credem în  parteneriate pe termen lung și asta ne întărește abordarea pe piață.

Echipele noastre sunt pregătite pentru prestarea serviciilor de curățenie în orice locație, fie că vorbim de servicii de curățenie generală la domiciliu, curățenie în birouri, curățenie în spații comerciale sau clădiri industriale.

Oferim servicii de curățenie de calitate la un  raport calitate-preț foarte bun, pentru ca, clienții noștrii să se bucure de un mediu curat, spațiu sigur igienizat, primitor și confortabil.